BEDRUKKING TEXTIEL / BEDRIJFSKLEDING

Wij bedrukken kleding; T-shirts, blouses, petjes, sweatshirts, polo’s, bodywarmers…. Bijna alles is mogelijk op elke kleur kledingstuk.

De procedure is simpel, u kiest bij ons het textiel uit of u zorgt zelf voor het textiel zodat u de prijs/kwaliteit verhouding zelf bepaald. Vervolgens levert u de bestanden aan, bij voorkeur in EPS formaat, JPEG of PDF mag ook. Standaard textiel is op voorraad indien u hier niet zelf voor wilt shoppen. Wij kunnen bijna alles leveren wat u wenst bv.

T-shirt € 5,50
Polo € 11,50
Hoodie € 17,50
Gel Jas € 27,50

Nog geen bedrijfslogo? Ook dit kunnen onze grafische ontwerpers voor u verzorgen!

HOE HET WERKT?

U mailt de bestanden die u graag gedrukt wilt hebben naar info@suntjens.nl. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en het aantal textielstukken. Wij beoordelen de bestanden en bespreken met u de juiste druktechniek voor het te drukken textiel en maken u vrijblijvend een passende offerte.

Exacte prijzen kunnen wij niet online geven, deze zijn afhankelijk van het aantal, de grootte van de logo’s, aantal kleuren en de plek waar ze moeten komen. Gemiddeld kost een borstlogo vanaf € 5,00 euro en een groter rug logo € 7,50. Prijzen zijn incl. BTW

Wij berekenen géén instelkosten!
Ook voor kleine aantallen bent u bij ons welkom.
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen, 24H is mogelijk!

Textiel