Afspraak-maken

Openingstijden: 

Wij werken uitsluitend op afspraak omdat wij tijd voor jou reserveren om je goed te kunnen adviseren! Om je als klant optimaal te kunnen bedienen is het dus van belang dat je altijd telefonisch of per e-mail een afspraak maakt alvorens je naar ons toe komt. Zo hoeft jij niet op ons te wachten en wij niet op jou. Wanneer het jou schikt is ons motto! 
 
Onze kantoortijden zijn maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00. Op afspraak kan van deze tijden worden afgeweken.
 
Drukwerkbestanden en- of vragen kun je mailen naar info@suntjens.nl vergeet niet je naam,telefoonnummer, formaat en materiaalkeuze erbij te zetten zodat wij contact met je kunnen opnemen als wij vragen hebben. Normaliter kunnen wij al binnen 24 uur leveren!
 
DOORVERKOOP:
Ben je op zoek naar een partner voor het leveren van door ons aangeboden producten? Bij ons ben je op het juiste adres. Je kunt onder nog betere voorwaarden je producten bij ons bestellen. Beter, sneller en goedkoper kan gewoon niet! Nieuwsgierig? Neem contact op met ons voor meer informatie om wederverkoper van onze producten te worden.
 
 
Wij spenderen weinig geld en tijd aan dure reclame en promotie. Wij investeren liever in hele goede service, betaalbare kwaliteit en kennis. Hierdoor is mond-tot-mond reclame voor ons uitermate belangrijk.
 
Ons verzoek: bent je tevreden? Zo ja, zeg het voort. Zo nee, laat het ons dan weten.
 
Heb je nog vragen over je bestelling of wil je de bestelling komen afhalen?
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Aarzel daarom niet en bel even met ons 046-4580064

 

 
Suntjens Digital Media Productions
Stationsstraat 11 | 6131AX | Sittard
046 458 00 64
info@suntjens.nl
Kvk : 14042772
VAT : NL 812915586B.01
 
macro of a pen on a planner

macro of a pen on a planner